Anyone can workout for a hour, But to control what goes on your plate the other 23 hours.. That's hard work!
Visie

Bij SportProfs richten wij ons op een natuurlijke en verantwoorde aanpak bij fitness en voeding. Geen diëten ( KHD ARM )die u nooit vol kan houden en hypes ( betterbelly ) die niet werken. Op het gebied van voeding adviseren wij een stabiel voedingspatroon en proberen wij zo min mogelijk supplementen te gebruiken. Alleen wanneer dit noodzakelijk is i.v.m. het niet binnen krijgen van bepaalde vitamines en mineralen.

 

 

Bij SportProfs trainen wij op een verantwoorde manier. Als personal trainer heb ik een actieve houding bij het begeleiden en let ik goed op het bewegingsapparaat en veiligheid. Ook ben ik graag transparant en flexibel. Dit houdt in dat ik open sta voor feedback wanneer de klant zich niet prettig voelt bij een bepaalde oefening of schema. Alles kan werken en tegelijkertijd geldt dat weer voor niemand. Elk lichaam is anders!

 

Bij SportProfs kunt u ook krav maga trainen. SportProfs biedt u een kans om zichzelf te kunnen verdedigen in onverwachte situaties waar geweld aan te pas komt. Ook bij deze training staat begeleiding hoog in het vaandel. In de trainingen richten wij ons op de techniek en niet op rondjes rennen en burpees doen. De reden dat wij zo trainen is dat wanneer u in een stressvolle situatie terecht komt uw conditie erg zakt ( ademhaling wordt korter ) en de technieken die u kent erg beperkt worden.

 

Dus wij trainen om de technieken aan te leren en deze in een stressvolle situatie en onder druk toe te passen. Wij trainen realistisch en om elkaar te raken. Wat er niet getraind word tijdens de les, past u niet toe op straat!!

 

Telefoon nr. +31 6 340 120 83 | KVK- Nummer: 66507456 | IBAN-Nummer: NL56 KNAB 0255469349
Visie
Telefoon nr. +31 6 340 120 83 | KVK- Nummer: 66507456 | IBAN-Nummer: NL56 KNAB 0255469349