Anyone can workout for a hour, But to control what goes on your plate the other 23 hours.. That's hard work!
Biografie

Mijn naam is Frank Weideman en ik ben 33 jaar oud.

 

Ik werk al 11 jaar als gevangenisbewaarder. Daarnaast voer ik ook andere extra taken uit..

 

Via het werk krijgen wij veel zelfverdedigingssporten, maar zelf ben ik nooit tevreden over de kwaliteit en toepasbaarheid van de technieken.

 

Na een aantal jaren te hebben gekickbokst, kwam ik in contact met DKMF Fight Concepts. In dit systeem is o.a. Pangamot en mesvechten (Eskrima) en Defence Lab verwerkt.

 

De technieken en mindset zijn puur voor de straat zonder fancy bewegingen; het systeem is zeer offensief. Iets dat mij erg aansprak.

 

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan, mede door verschillende incidenten op het werk.

 

Iedereen zou dit systeem moeten leren voor zijn/haar zelfverdediging op straat.

 

Het feit is dat er tegenwoordig veel geweld wordt gebruikt waarbij het gebruik van wapens zoals een mes of een lang wapen niet wordt geschuwd. In het Krav Maga Hybrid System zijn de technieken praktisch hetzelfde in zowel het ongewapend als het gewapende gevecht.

 

In het bijzonder door mijn mesvechttrainingen worden mijn reactiesnelheid en bodyangle veel sneller en dat completeert mij als allround vechter.

 

Sinds 2017 heb ik een onderneming opgezet waar ik als personal trainer en fitnesstrainer ( circuit/bootcamp ) werkzaamheden verricht. Daarnaast geef ik al 2 jaar les als Krav Maga instructeur. De planning is uiteindelijk te stoppen bij mijn werkgever om de focus volledig op mijn onderneming te kunnen leggen. In de toekomst wil ik een studie gaan volgen voor voedingsspecialist/vitaliteitscoach en behandelaar, zodat ik dit kan aanbieden als personal trainer.

 

 

Telefoon nr. +31 6 340 120 83 | KVK- Nummer: 66507456 | IBAN-Nummer: NL56 KNAB 0255469349
Biografie

Telefoon nr. +31 6 340 120 83 | KVK- Nummer: 66507456 | IBAN-Nummer: NL56 KNAB 0255469349